Celebs

Playboymodel vervolgd voor posten van denigrerende naaktfoto

Print
Playboymodel vervolgd voor posten van denigrerende naaktfoto

Foto: *

Het Playboymodel dat in juli een naaktfoto van een zeventigjarige vrouw met ongepaste commentaar op sociale media plaatste, is door de rechtbank van Los Angeles vervolgd. Er hangt haar nu een boete of zelfs gevangenisstraf boven het hoofd wegens de schending van de privacy van de vrouw die zich in de kleedkamer van de gym nietsvermoedend aan het uitkleden was.

Playboymodel Danni Mathers postte in juli een foto op haar sociale media van een naakte zeventigjarige vrouw met het denigrerende opschrift: "Ik kan hier niet naar kijken, dus jullie ook niet" en komt daar nu niet ongestraft mee weg. Het model werd door de rechtbank van Los Angeles vervolgd voor schending van de privacy en zal op 28 november de uiteindelijke strafmaat te horen krijgen. Volgens City News Service riskeert ze een boete van duizend dollar of zelfs een gevangenisstraf van maximaal zes maanden.

Na het incident in juli en de mediastorm die de foto veroorzaakte, verontschuldigde het model zich en verwijderde ze haar accounts op alle sociale media. Haar lidmaatschap in de gym in kwestie werd opgezegd en sindsdien is haar de toegang tot alle gyms in de omgeving ontzegd. Danni Mathers werd daarbovenop ook nog geschorst door de lokale radiozender waar ze werkte.

 

Niet te missen