Man laat hilarisch briefje achter: "Aan de man die seks heeft met mijn vrouw..."

Print
Man laat hilarisch briefje achter: "Aan de man die seks heeft met mijn vrouw..."

Foto: LUMA

Een echtgenoot, van wie de naam niet gekend is, heeft een hilarisch briefje achtergelaten voor de minnaar van zijn vrouw. De tekst deelde hij op Craiglist.

“Aan de man die seks heeft met mijn vrouw. Ja, ik weet ervan. Nee, ik ben niet kwaad. Ik zou je gewoon enkele dingen willen vragen”, schreef hij op het briefje.

- Stop alstublieft met de toiletbril omhoog te laten. Ik krijg steeds de schuld en het begint vervelend te worden.

- Door jou kan ik misschien wel wat vaker gaan vissen, maar stop alstublieft met mijn bier op te drinken. Neem er gerust een paar wanneer je op bezoek bent (ik heb er zelf meerdere nodig om haar aantrekkelijk te vinden), maar laat wat over voor mij. Ik moet hier overigens langer blijven dan jij.

- Als je dan toch de laatste uitdrinkt, koop er dan nieuwe of laat geld achter voor mij.

- Wanneer de toiletrol op is, gelieve die dan te vervangen. Om een of andere reden denkt mijn vijfjarig zoontje dat hij zich niet hoeft af te vegen wanneer er geen toiletpapier meer is. We bewaren de rollen onder de lavabo, tenzij jij een betere suggestie hebt?

- Nadat je seks hebt gehad met mijn vrouw, kan je dan wegwerpbare doekjes gebruiken? De mand met kleren aan de rechterkant is van mij. Vorige week was mijn trui nogal “krokant” (bedankt daarvoor).

- Vertel mijn kinderen alstublieft niet dat je hun oom bent. Ze zijn jong, maar niet achterlijk.

- Stop met de temperatuur van de verwarming hoger te zetten. Jij betaalt er niet voor!

- Als ze vraagt “zie ik er dik uit met deze broek”, zeg dan gewoon nee. Je zou denken dat een ander antwoord haar twee keer doet nadenken vooraleer ze een hele pot ijs eet, maar je geeft haar alleen een reden om een nieuwe broek te kopen. En daarin zal ze er even dik uitzien.

- Stop met de gebakjes op te eten. De brownies die je opgegeten hebt, had ik van mijn mama gekregen voor mijn verjaardag. Mijn vrouw heeft de afgelopen jaren niks lekkers klaargemaakt. En als ze het toch doet, deelt ze het niet.

Ten slotte bedankte de echtgenoot de minnaar nog. “Bedankt om met haar op restaurant te gaan op Valentijn. Ik kan met het uitgespaarde geld de kinderen meenemen naar de bioscoop.”

“Ik hoop dat je mij met de bovenstaande dingen kunt helpen. Het kan raar zijn als ik haar daarmee moet confronteren. Als je dat voor mij doet, zal ik jou verwittigen wanneer ik weg ben en voor hoe lang. Zo moet jij je niet haasten.”