Kleuters van GoBiLijn naar het circus

Print
Bilzen - Woensdag 26 oktober stapten we met onze kleuters op de bus naar Kortessem om daar te gaan genieten van circus Pepino. Bij aankomst zagen we de mooie rode circustent al staan. De jongste kleuters mochten plaatsnemen rondom de piste en de oudste kleuters konden van op de tribune alles gadeslaan.

De show begon spectaculair met een groot zwart paard dat sierlijk rondjes liep en wel héél dicht bij ons kwam. Andere dieren zoals pony’s, ganzen, een geit, een hond, een dromedaris kwamen er ook hun kunstjes laten zien. Maar niet alleen de dieren, ook de acrobaten, de koorddanseres en de clowns lieten zich van hun beste kant zien.

Toen onze juf Ann en juf Sandra door de clown uit het publiek gekozen werden om aan een act mee te doen waren de kleuters eerst wat argwanend maar konden dan toch lachen met hun juffen die de instructies nauwgezet opvolgden.

De show eindigde met een hele dikke, lange slang die juf Ann over haar schouders mocht dragen en waaraan we ook allemaal eens mochten voelen!
Wat een ervaring! De wachtende ouders werden bij terugkomst allemaal op uitgebreide verhalen van onze kleuters getrakteerd. Meer foto’s zijn te vinden op www.gobilijn.be

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio