Celebs

Jani als Cupido: werd Macy verliefd op Tommy na de restyling?

Print
Jani als Cupido: werd Macy verliefd op Tommy na de restyling?

Foto: *

Meestal moet Jani koppels uit hun vestimentaire sleur halen, maar bij Tommy en Macy lag de lat nog hoger. Ze wonen samen en hij is smoorverliefd op haar, maar zij laat zich niet zomaar veroveren. Heeft de tussenkomst van Jani daar iets aan kunnen veranderen?

Opgepast, spoiler alert, lees niet verder als je de laatste aflvering van dit seizoen 'Zo Man Zo Vrouw' nog wil bekijken. 

Voor zijn laatste restyling van het seizoen stond er veel op het spel voor Jani: hij moest niet alleen twee mensen mooier maken, maar ook zorgen dat ze verliefd werden op elkaar. Of beter: dat Macy verliefd werd op Tommy, want hij is al een eeuwigheid overtuigd.

In de 'reveal' van de aflevering leek het de goeie kant op te gaan: Tommy en Macy waren danig onder de indruk van elkaars nieuwe look en er werd zelfs op de mond gekust (geen tong, tot Jani's grote teleurstelling). Is er ondertussen verandering gekomen in de situatie en moet Tommy niet meer op de zetel slapen? "We zijn niet opnieuw samen", liet Macy weten aan zender Vijf, "maar we komen nog altijd wel heel goed overeen".

Lees ook: Tommy wil alles doen om het hart van zijn grote liefde te veroveren. Zelfs Jani bellen. 

 

Niet te missen