Celebs

Heidi Klum (43) wil topless blijven zonnen: “Steek je lichaam niet weg!”

Print
Heidi Klum (43) wil topless blijven zonnen: “Steek je lichaam niet weg!”

Foto: John Shearer/Invision/AP

Een maand geleden ontdekte zelfs topmodel Heidi Klum dat ze een dagje ouder wordt, toen ze haar eerste grijze haar ontdekte. Dat weerhoudt de Duitse schone echter niet om topless te zonnen. Integendeel.

“Ik ga waarschijnlijk op mijn 60e nog steeds het meisje op het strand zijn zonder bikinitop”, vertelt de 43-jarige Klum aan het magazine People. “Misschien zullen mijn buik en borsten niet meer zijn wat ze ooit geweest zijn, maar ik ben nu eenmaal wie ik ben. Ik voel me een vrij persoon en erken op die manier meer mijn nudistische kant. Ik ken geen angst en ik twijfel eraan dat dit ooit zal veranderen. Ik zal de 60-jarige vrouw zijn die op het strand ligt met enkel haar broekje aan.”

Heidi Klum (43) wil topless blijven zonnen: “Steek je lichaam niet weg!”

Klum is er namelijk niet van overtuigd dat een vrouwenlichaam minder aantrekkelijk wordt met leeftijd. “Stijl, kleding, lingerie en zwempakken, die dingen veranderen niet naarmate een vrouw ouder wordt”, vindt het topmodel. “Ik hou van mode en ik hou ervan om mijn vrouwelijke troeven uit te spelen. Ik voel me nog steeds sexy en ik wil er sexy uitzien. Het maakt dus niet uit of ik nu 43 of 25 ben.”

En dus roept Klum vrouwen op om hun lichaam te tonen aan de buitenwereld, ongeacht hun leeftijd. “Een lichaam is nog altijd mooi, ook op latere leeftijd. Je moet jezelf niet wegsteken onder een tent omdat je huid niet meer die van een 20-jarige is.”

Niet te missen