Seks & Relaties

Deze vrouw had twee jaar nodig om het perfecte huwelijksaanzoek te plannen

Print
Deze vrouw had twee jaar nodig om het perfecte huwelijksaanzoek te plannen

Foto: Instagram

Soms zijn huwelijksaanzoeken al bijna even indrukwekkend als het trouwfeest zelf. Reisblogster Sonja Lishchynki, bezielster van Montecristo Travels, had een origineel plan om haar vriend ten huwelijk te vragen. Ze deed er twee jaar over om het te realiseren, maar het resultaat was prachtig.

Sonja’s vriend is Stefan Dumas, een nazaat van de overleden Franse schrijver Alexandre Dumas. De auteur bezat een mooie ring, maar raakte die net voor zijn dood kwijt. Stefan vond het erg jammer dat hij het sieraad niet kon dragen, zo zegt ze in een interview met The Huffington Post.

 

 

Dat zette Sonja aan om iemand te zoeken die de ring kon namaken en die man vond ze na achttien maanden in het Canadese Vancouver. Ene goudsmid kopieerde het juweel en gaf het mee aan de vrouw. Vervolgens nodigde Sonja haar vriend - die zich van niets bewust was - uit voor een reisje naar Praag. Op een zonnige ochtend in de stad, stelde ze een fotoshoot voor naast het water. Ook dan had Stefan niets door. Het paar maakt tijdens hun reizen namelijk wel vaker tijd voor een officieel fotomoment.

 

 

Op een bepaald moment zei Sonja dat Montecristo, hun hondje dat altijd meereist, dorst had. Dat was niet het geval, maar voor haar het perfecte excuss om op één knie te gaan zitten en de ring uit haar rugzak te halen. Toen deed ze eindelijk haar aanzoek, waarop haar toekomstige volmondig ‘ja’ antwoordde.

Niet te missen