Kinderen dansen griezelig leuk in kerkje van Laak

Print

Foto: Stijn Van Dingenen

Houthalen-Helchteren - Traditiegetrouw organiseerde socioculturele vereniging SEND op 31 oktober een halloweenevenement in het unieke decor van het kerkje van Laak. Dit jaar koos de organisatie ervoor om een heuse kinder-griezeldisco op poten te zetten. En het jonge volkje amuseerde zich griezelig goed...

Twee voorstellingen werden ingepland. Telkens leidde het beangstigende duo Frank en Stein tientallen kinderen op een soms griezelige manier doorheen het muzikaal gebeuren. Alle kinderen kwamen leuk verkleed naar het kerkje en dansten en zongen volop mee! Uiteraard werd de sfeer soms spannend en mystiek waardoor gegil en gekrijs geregeld opdoken.

"We zijn blij dat we ook dit jaar een 70-tal kinderen een hele fijne halloweenavond konden bezorgen", aldus Jaak Vliegen en Guido Corthouts van SEND. "Ook het idee om een griezeldisco te programmeren, viel duidelijk in de smaak. Het is fijn om te zien hoe een evenement als dit toch heel wat gezinnen uit voornamelijk Laak op de been brengt. We kijken nu al uit naar volgend jaar. Dan vieren we het vijfjarig bestaan van dit evenement en dat moet iets bijzonder worden uiteraard... "


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio