Studente klaagt over te luide seksleven van buren, maar krijgt grappig briefje terug

Print
Studente klaagt over te luide seksleven van buren, maar krijgt grappig briefje terug

Foto: Jenna Levine/Twitter

Het studentenleven gaat soms gepaard met grote uitdagingen: weinig geld, nachten opblijven om te studeren... Maar een studente uit New York heeft een andere zorg aan haar hoofd. Haar buren doen niets liever dan zeer uitbundig en luid de liefde bedrijven.

Jenna Levine (19) - die studeert aan de Syracuse University in New York - schoof een briefje onder de deur van haar luidruchtige buren. Daarin confronteerde ze de bewoners van kamer 338 met hun “activiteiten” en vroeg hen vriendelijk om het in de toekomst wat stiller te houden.

“Liefste buur, kan je alstublieft wat stiller zijn wanneer je seks hebt. Sommigen proberen te slapen, en ik wil er niet aan herinnerd worden hoe alleen ik ben. Je mag gerust zoveel seks hebben als je wilt, maar hou het alstublieft een beetje stiller. Bedankt!”

Niet veel later vond ze zelf een kaartje - waarop bananen afgebeeld stonden - en een reep chocolade aan haar deur.

Studente klaagt over te luide seksleven van buren, maar krijgt grappig briefje terug
Foto: Jenna Levine/Twitter

“Liefste buren, het spijt me zo. Ik wist niet dat ik zo luid was, maar je weet wel, soms is luide seks hebben echt wel heet. Maar dat gaat natuurlijk ten koste van jou en daarvoor bied ik mijn oprechte verontschuldigingen aan. Het spijt me, hopelijk is het niet al te vaak voorgevallen.”

“Bedankt voor het hilarische kaartje trouwens. Ik zal proberen nog steeds goede, maar stillere seks te hebben. En hé, maak je geen zorgen, je bent niet voor altijd alleen. Je zult de ware wel tegenkomen op het juiste moment. Ik ben achttien jaar single geweest. Haha. En nogmaals, mijn oprechte excuses. Kamer 338.”

Jenna postte het briefje op Twitter, waar het 110.000 likes haalde en 45.000 gedeeld werd. “Oh, zo lief! Hopelijk worden ze vrienden”, schreef iemand.