KVG Bocholt-Bree ontvangt cheque

Print
Bocholt - De Katholieke Vereniging Gehandicapten Bocholt-Bree heeft voor hun werking een mooie som ontvangen van Back on Stage.

Op 11 en 12 maart 2016 stond de sporthal van Bree op zijn kop. Back on Stage rockte die dagen voor twee goede doelen en een van deze goede doelen was dit jaar KVG Bocholt-Bree.
Zij zetten zich in voor meer dan 100 leden en organiseren jaarlijks een daguitstap, nieuwjaarsfeest, Sinterklaasfeest, lentewandeling, busreis, prikdag,... Reden genoeg voor de organisatie van Back on Stage om KVG te ondersteunen.
Op woensdag 2 november mocht het bestuur van KVG Bocholt-Bree dan ook een dikke cheque van Back on Stage in ontvangst nemen.
Voorzitster Annemie Creuwels dankte Back on Stage zeer hartelijk en wist te vertellen dat in 2017 KVG Bocholt-Bree 70 jaar werking zal vieren. Deze cheque zal volgend jaar dan ook zeer goed kunnen besteed worden, bij deze viering en bij alle andere activiteiten voor de leden. Ze nodigde de gulle schenkers dan ook uit een glas te komen drinken op de viering van 70 jarig bestaan op zaterdag 2 september 2017.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio