Sweet Valley Sailors overhandigen cheque aan VZW Hands Out

Print

Papendaal

Zutendaal - Voor de vierde keer trokken de Sweet Valley Sailors van VVW Zutendaal naar het zonnige Kroatië om deze keer vanuit Split met maar liefst 13 boten te vertrekken naar het Zuiden. Kiwasail is een jaarlijkse zeilregatta die door Kiwanis de Heimaaier Genk wordt georganiseerd om aan fundraising te doen.

Dit jaar namen de Sweet Valley Sailors van VVW Zutendaal deel met 2 boten (16 personen). In totaal namen 13 boten deel aan de regatta die vertrok vanuit Split en de Dalmatische kust ging bezeilen.

Nieuw dit jaar was dat elke boot zijn eigen goed doel mocht kiezen. De Sweet Valley Sailors kozen voor de lokale VZW Hands Out. Deze zet zich in voor minderbedeelde kinderen.

Tijdens hun sponsoravond op 22 oktober overhandigden de Sweet Valley Sailors een cheque van 2500 euro aan Hands Out. Dit geld hebben de bemanningsleden bij elkaar gespaard tijdens diverse activiteiten zoals Beachlounge en de eerste spaghettidag.

Op 25 november wordt Kiwasail 2016 afgesloten met een event waar alle goede doelen van de 13 boten vertegenwoordigd zullen zijn. Dit gaat door in de kantine van VVW Zutendaal.

 

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio