© pn

© pn

© pn

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Charlize Theron komt dertien kilo bij: "Ik ben erg dik nu"

Charlize Theron werd afgelopen week gefotografeerd op het amfAR Inspiration Gala in Los Angeles in een losse zwarte jurk met een blazer. "Ja, ik ben erg dik nu", grapte de actrice zelf over de dertien kilo die ze bijkwam voor een filmrol. Maar Theron kwam niet om over haar gewicht te praten, wel om een award in ontvangst te nemen voor haar strijd tegen aids in Afrika.

tib

Theron kwam dertien kilo bij voor haar tol in de komedie 'Tully', waarin ze een moeder speelt die net bevallen is van haar derde kind en wiens broer haar wil helpen door een kindermeisje te nemen. Maar dat weerhield de actrice er niet van te poseren op de rode loper van het amfAR Gala, waar ze de Inspiration Award kreeg voor haar 'Charlize Theron Africa Outreach Project'. Met dit project wil ze kinderen en jongeren in Afrika waarschuwen voor en beschermen tegen aids.

Tijdens haar speech zei Theron dat ze geloofde dat de wetenschap niet meer ver staat van een medicijn tegen aids, maar dat er nog steeds veel werk aan de winkel is. "Ondanks onze goede bedoelingen, zijn er nog altijd mensen die door de mazen van het net vallen en door niemand gezien worden", sprak ze. "Het is hard om toe te geven dat, hoeveel vooruitgang we ook maken, het soms voelt alsof we diegenen die ons het meest nodig hebben, in de steek laten".

ayer_b886",wid:"_1467261",uiconf_id:"21813201",flashvars:{doubleClick:{plugin:!0,adTagUrl:prerollUrl},vast:{plugin:!0,postrollUrl:prerollUrl.replace("preroll","postroll"),loadAdsOnPlay:!0},adsOnReplay:!0,metadataProfileId:3063771,requiredMetadataFields:!0},cache_st:"1406844806",entry_id:"1_trzv297i"}),kWidget.addReadyCallback(function(e){function a(e){gemiusStream.event("21813201",r,l,e);var n=a.caller.toString();console.log("gemiusStream.event: "+e+"@"+l+"sec - totalTime: "+i+"sec - Caller: "+n)}var n=document.getElementById(e),r="1_trzv297i",t="nGEwQsgXJ7hprExa7E7U9MdvHZF8JkboWpPj7lWEnH3.G7",l=0,i=0,o=0,d="undefined"==typeof MEDIAHUIS?"nw":MEDIAHUIS.config.page_sectionname,c=[{name:"_SCT ",value:"news"},{name:"se",value:d},{name:"ct",value:"nw"},{name:"st",value:"vid.wex.frag.vod.free"},{name:"tv",value:"news"}];n.kBind("metadataReceived",function(){var e,a=n.evaluate("{mediaProxy.entryMetadata}");i=n.evaluate("{mediaProxy.entry.duration}");var r=document.getElementsByClassName("video-source-origin");if(r.length>0)for(var t=r.length;t>=r.length;t--){var l=r[t-1];l&&l.parentNode.removeChild(l)}if(a&&a.Source){var o=a.Source;switch(o){case"ATV":e="atv";break;case"TVL":e="tvl";break;case"TVO":e="tvoost"}if(e){var d="www."+e+".be",c=document.createElement("div"),s=n.parentNode;c.className="video-source-origin",c.innerHTML="Bekijk meer video's van "+o+' op

",s.parentNode.insertBefore(c,s.nextSibling)}}}),n.kBind("playerUpdatePlayhead",function(e,a){l=l!=Math.round(e)?Math.round(e):l}),n.kBind("changeMedia",function(e,a){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,i,c,[],t)}),n.kBind("playerStateChange",function(e){"buffering"!=e&&("playing"==e&&0==l&&o||(i>l&&a(e),0==l&&"playing"==e&&(o=1)))}),n.kBind("doStop",function(e,n){i>l&&a("stopped")}),n.kBind("seeked",function(e){i>l&&(l=e,a("seekingStarted"))}),n.kBind("playerPlayEnd",function(e,n){a("complete")}),n.kBind("doReplay",function(e,n){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),l=0,r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,i,c,[],t),a("playing")})})