© HVG

Neerpeltenaar doodgestoken tijdens caféruzie in Mol

In Mol is in de nacht van zaterdag op zondag een dode gevallen bij een steekpartij tijdens een caféruzie. Dat zegt de Turnhoutse afdeling van het parket van Antwerpen. Het slachtoffer is een 28-jarige man uit Neerpelt.

De dader, eveneens een 28-jarige man, kon worden opgepakt en is aangehouden voor doodslag. Ook een minderjarig meisje uit Rijkevorsel raakte bij het incident betrokken; zij liep lichte verwondingen op.

De feiten speelden zich omstreeks 01.00 uur af in een café in de Molse Corbiestraat. Tijdens een ruzie trok de dader plots een mes en bracht verschillende steken toe aan het slachtoffer, dat ter plaatse bezweek aan zijn verwondingen.

Over het motief is er volgens het parket nog geen duidelijkheid.

Niet eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een gevecht in de Corbiestraat dodelijk afloopt. Zopas nog werd een leerkracht aan het Hasseltse Technisch Instituut Heilig Hart voor 2 jaar geschorst na een dodelijk gevecht in de straat. Joris V.B. (33) uit Mol had op 25 juli 2012 samen met toenmalig Open VLD-raadslid Bart Vanmarcke enkele zware biertjes gedronken toen ze ’s nachts nog naar de Corbiestraat in Mol trokken. Daar botsten ze op Chris Lemmens, die eveneens dronken was. Het kwam tot een zwaar gevecht dat Lemmens niet overleefde.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio