Ludieke quizavond van de mannenbond Meldert

Print

Meldert

Lummen - Op zaterdag 22 oktober organiseerde de mannenbond van Meldert zijn jaarlijkse quiz. Dit jaar zat de grote zaal van OC De Kalen Dries weer goed vol voor een avond vol leuke weetvraagjes.

De proefronde met trappisten en rode sausen zorgde dat de smaakpapillen een testje moesten ondergaan. Voor de gehoortest was er een film en muziekronde als rode draad.
Als afsluiter was er de befaamde ronde “La Grande Bouffe”. Wat zouden de organisatoren nu weer voor eindvraag stellen na een avondje uit met lekker eten en geestrijke dranken.
Tijdens het avondje uit werden vele t shirts gedragen. Maar de uiteindelijke vraag was: hoeveel unieke combinaties werden er geteld?
Op het einde van de avond werden de prijzen verdeeld aan volgende quizploegen. De Hamse Biercrew die met succes de titel verlengd. Op een gedeelde 2de plaats Dit keer beter en de KLJ van Kortenaken. De Dollemina’s wisten het best hun joker te verzilveren en de Breeënaars gingen met de prijs van “La Grande Bouffe” aan de haal.
Het was een leuke avond en we danken dan ook iedereen voor de enthousiaste deelname aan onze quiz. We zien jullie graag volgend jaar terug.
Meer info op www.mbmeldert.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio