Jonge ondernemers komen voor het eerst samen tijdens Hasseltse ‘Night Shift’

Print
Jonge ondernemers komen voor het eerst samen tijdens Hasseltse ‘Night Shift’

Foto: Night Shift Conference

Hasselt -

Night Shift, de conferentie voor jonge leergierige ondernemers, komt voor het eerst naar Hasselt. Eerder vonden er in Gent, Antwerpen en Kortrijk al 10 uitverkochte edities plaats. Op zaterdag 29 oktober zijn de Hasseltse Grenslandhallen aan de beurt, met Hans Similon (KBC, ex-Mobile Vikings) en Yves Smolders (Versuz) als belangrijkste sprekers.

“De Grenslandhallen zullen hiervoor omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden”, aldus de organisatie. “Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat immers door van 17u tot 5u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party”, klinkt het.

De sprekers komen het publiek inspireren tussen 18 en 19u. Daarna volgen debatten rond uiteenlopende thema’s, waarin Similon en Smolders hun kijk op de zaak geven, zodat jonge ondernemers er wat van kunnen opsteken.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor standhouders, laat de organisatie weten. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Staan achter de draaitafels: Maxim Lany, Nathan Fix, Gewelt, Goldfox en Ralpheus.

Onder meer deze standhouders tekenen alvast present: Odigo Advocaten, LSU - Limburg Startup, Holiday Inn Hasselt, Art&Advice, Puur Groenprojecten, Lunetiq, Shopping 1, Teamleader, Moore Stephens, Eddy Heleven Jewellery en Sonos.

Meer info op www.night-shift.be