© BELGA

Rode Duivels zitten vast in defect vliegtuig

Een uur lang hebben de Rode Duivels vast gezeten op de tarmac in Zaventem. Het vliegtuig dat hen naar Portugal moest brengen voor de wedstrijd tegen Gibraltar kampte met een technisch defect. “Dat is ondertussen opgelost”, klinkt het bij Brussels Airlines.

lej, lvdw

“Gibraltar, here we come!”. Op het officiële twitter-account van de Rode Duivels verscheen zondagvoormiddag rond 10.30 uur een enthousiast filmpje met onze voetballers die het vliegtuig naar Portugal boarden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een uur later stond dat toestel nog aan de grond. De spelers, onder wie Sébastien Pocognoli die de geblesseerde Jordan Lukaku vervangt, moesten op de tarmac wachten.”We zouden om 10.30 uur moeten vertrekken”, klinkt het. Maar dat gebeurde niet. “We wachten nog altijd op info.”

Er was inderdaad een technisch probleem met het toestel”, zegt Wencke Lemmens-Pireaux, woordvoerster van Brussels Airlines. “Het was een klein probleem dat ondertussen opgelost is. In plaats van 11 uur zal het toestel om 11.55 uur vertrekken.”