© BFM

© BFM

© BFM

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bieber-fans wandelen op pechstrook van Ring: “Levensgevaarlijk en verboden”

De concertenreeks van de Canadese zanger Justin Bieber in het Sportpaleis zorgde voor hallucinante taferelen op de weg. Na afloop stapten zelfs jonge fans de afrit van de Ring af op zoek naar hun ouders in de file.

jbs

Justin Bieber mag dan druk bezig zijn de status van tieneridool van zich af te schudden, de Canadese zanger heeft nog altijd een schare jonge fans. Dat plaatste het Antwerpse Sportpaleis, waar het tieneridool een concertenreeks hield, voor een uitdaging: papa’s en mama’s die kinderen brengen en halen, zorgden woensdag- en donderdagavond voor een enorme drukte op de weg. Woensdag moesten sommigen tot wel drie kwartier aanschuiven, donderdag greep de verkeerspolitie in en verliep alles redelijk vlot.

Enkele ongeduldige ouders gooiden het woensdag daarom over een andere boeg. Zij lieten hun kinderen over de afrit naar de pechstrook van de Ring komen, zodat ze daar in de auto konden stappen. “Levensgevaarlijk en verboden”, zegt Antwerps politiewoordvoerster Veerle De Vries. “Een pechstrook dient niet om te parkeren, laat staan dat erop gewandeld mag worden. Als onze collega’s dergelijke zaken vaststellen, wordt er streng opgetreden.”

Donderdag werden door onze fotograaf slechts enkele kinderen gespot die op de afrit naast de stilstaande file richting Ring liepen.

Aangeboden door onze partners