© malbrechts

thumbnail: null
thumbnail: null

KAART. Waar zit Ruben op dit moment?

Limburger Ruben Donné startte op 3 oktober aan zijn maandenlange zeiltocht richting Kaapstad Zuid-Afrika. Hij wil hiermee mensen bewust maken voor de ziekte Multiple Sclerose want vandaag de dag is er nog steeds geen behandeling voor deze ziekte. Ruben wil met zijn uitdaging geld inzamelen voor de MS-liga. Op onderstaande kaart kan je volgen waar hij zich op dit moment bevindt.

malbrechts

Op onderstaande kaart kan je volgen waar Ruben zich op dit moment bevindt.

LOGBOEKWoensdag 5 oktober - 10u06"Alles prima hier, het gaat goed vooruit'. Ik vaar momenteel aan een snelheid van 7.03 km/u"

Donderdag 6 oktober - 3u12"De eerste moeilijkheid is overwonnen, het Kanaal overvaren is achter de rug, next up: de Baai Van Biskaje."

Zaterdag 8 oktober - 9u18"Halfweg de Golf van Biskaje - Alles prima hier aan boord"

Zondag 9 oktober - 18u"Ik moet, om onnodige risico's te vermijden, aanmeren aan de haven van Vigo in Spanje. Er is een sterke Atlantische depressie in de Azoren. We willen niet het risico lopen de boot te beschadigen."

Woensdag 12 oktober - 12u"Morgen zet ik mijn zeiltocht richting Brazilië verder"

Vrijdag 14 oktober - 12u"Goedenacht iedereen, vannacht wordt enorm druk, morgen vaar ik tussen de grote schepen richting Lissabon"

Zondag 16 oktober - 9u30

Zondag 6 november 2016De Genkse zeiler Ruben Donné is begonnen aan de grote oversteek van Noord-Afrika naar Brazilië. Hij heeft ondertussen het Spaanse eiland Las Palmas verlaten en zet nu koers richting Salvador.

Woensdag 30 november 2016

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio