Wouter Beke en Marino Keulen houden bloemschikduel

Print
Lanaken - Op woensdag 21 september organiseerde Tuincentrum Meijers en Unizo Lanaken een Ondernemerscafé. Dit café stond in het teken van het 85-jarig jubileum van tuincentrum Meijers.

Om dit feestelijk in te zetten gaf zaakvoerder Erwin Meyers toelichting over Tuincentrum Meijers door de jaren heen en hij lichtte een tipje van de sluier over de toekomstige activiteiten.
Ook gastspreker CD&V-voorzitter Wouter Beke bracht hulde aan familie Meyers en stelde het belang van de ‘kleine’ kmo in een positief daglicht. De kleine bedrijven en kmo’s zijn namelijk het hart van de lokale economie dat sterk ondersteund moet worden.
Burgemeester Marino Keulen (Open Vld) had niets dan lovende woorden voor de familie Meyers. “Een ondernemer die het tot oriëntatiepunt in de gemeente heeft behaald, heeft het in mijn ogen alvast gemaakt”, vertelde de burgervader.
Na de officiële toespraken volgde er een bloemschikduel tussen Marino Keulen en Wouter Beke. Achteraf werden deze bloemstukken verloot aan de hoogstbiedende. De opbrengst gaat naar de Kids in Hasselt. Daarna werden de gasten getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes tijdens het gezellige netwerkmoment.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio