© BELGA

© jdl

Bent Van Looy in het geheim getrouwd

Muzikant en televisiepersoonlijkheid Bent Van Looy (40) en visagiste Martena Duss (33) kregen samen al een dochtertje Harper. Nadien verhuisden ze van Parijs naar Antwerpen. Na deze twee mijlpalen bezegelden ze hun liefde met een geheim huwelijk.

jva

Voor het grote publiek was het huwelijk een absoluut geheim. In de grootste discretie kwamen Bent en Martena maandag aan op het stadhuis in Antwerpen. Alleen Harper en een vriend die foto’s nam waren erbij. Op Instagram deelde Martena achteraf wel een foto van haar kousenband. De tekst ‘Just married’ en een hartje maakten duidelijk wat daar de bedoeling van was.

Toen Bent tien jaar geleden de Zwiterse Martena leerde was hij zo verliefd dat hij haar halsoverkop naar Parijs volgde. De twee hadden elkaar in Gent ontmoet, waar Bent toen woonde, maar Martena wilde het maken als visagiste in de Parijse theaterwereld. Tot de geboorte van Harper in 2014 was de Franse hoofdstad de ideale voedingsbodem voor hun artistieke leven, maar het koppel verhuisde naar Antwerpen voor een groter huis en meer rust.

En dat het nieuwe leven in België het koppel bevalt, blijkt ook uit de gelukkige familiekiekjes die Martena op Instagram zet.

Just married ?? @bentvanlooy

A photo posted by Martena Duss (@thisismartena) on

My sunshines. ????

A photo posted by Martena Duss (@thisismartena) on

Evening falls over Ostend.

A photo posted by Martena Duss (@thisismartena) on

Meer over Bent Van Looy

Niet te missen