Celebs

Deze modellen hebben bekende ouders

Print
Heel wat gerenommeerde namen uit de huidige generatie catwalkmodellen hebben vaak klinkende namen, zoals Jagger, Depp of Law. Een modellencarrière blijkt voor rijke kinderen met bekende ouders de uitgelezen kans om zelf in de voetsporen van hun ouders te treden. De nakomelingen van rocklegendes en filmsterren zijn dan ook overal op de catwalk te spotten.

De dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, Lily Rose Depp (17) was al het gezicht van de nieuwste zonnebrillencampagne van Chanel en heeft ondertussen al een aantal filmrolletjes vertolkt. Het meisje lijkt dus in de voetsporen van haar vader te willen treden.

Georgia May Jagger (24), de jongste dochter van rocksterlegende Mick Jagger en Jerry hall, is en gevestigde waarde op de catwalkshows van grote namen zoals Chanel, Mugler en Versace. Mama Jerry Hall deed het haar natuurlijk zoveel jaren geleden al voor.

De jongste dochter van Lionel Richie, Sofia Richie (18), komt momenteel meer in de boekjes omwille van haar relatie met Justin Bieber, maar het meisje staat ook te boek als model. Zo is ze ondertussen het gezicht van de kledinglijn van Madonna.

Lafferty Law (20) is de oudste zoon van Jude Law met Sadie Frost en hij heeft een contract lopen bij één van de grootste en meest prestigieuze modellenbureaus van het Verenigd Koninkrijk. Al lijkt muziek toch net iets meer zijn ding.

Kaia Gerber (15) erfde dan wel niet de familienaam van haar mama Cindy Crawford, maar wel de looks. Het meisje werkte al meermaals samen met Teen Vogue en lijkt een grote toekomst als model weggelegd. Haar broer Presley (17) liep in juni nog zijn eerste catwalkshow voor Moschino.

Niet te missen