© Facebook

Limburger verzamelt koelkast vol bier op Pukkelpopcamping

Dat er na het Pukkelpopfestival heel wat spullen achtergelaten worden op de camping, was al bekend. Een gevolg daarvan is dat er ook heel wat te verzamelen valt. Zo beweert een Limburger op Facebook dat zijn broer er een hele koelkast vol bier heeft geraapt.

elaw

Ieder jaar opnieuw duiken er beelden op van de ravage die er achterblijft op de Pukkelpopcamping nadat de festivalgangers naar huis trekken. Zo ook de broer van de Limburgse Rudy, die beweert dat hij een hele koelkast vol bier verzameld heeft op het terrein. “Mijn broer is even wat gaan bijeenrapen gisterenavond en dit is het resultaat”, schrijft de Limburger op Facebook boven de foto van een rijkelijk gevulde koelkast. “En alles zit er niet eens in.”

Volgens de man kan je er nog steeds heel wat bruikbare spullen vinden. “Er kraait geen haan naar”, schrijft hij in een reactie. “Hoe meer iemand opraapt, hoe minder zij moeten ruimen. Je houdt echt niet voor mogelijk wat er allemaal achtergelaten wordt.” Dus heeft hij maar één raad: “Vandaag kan je er zeker nog je slag gaan slaan. Gewoon doen!”

Meer over Pukkelpop

Aangeboden door onze partners