Nieuwe namen voor “de Booth” op Pukkelpop

Print
Nieuwe namen voor “de Booth” op Pukkelpop

Foto: Pukkelpop

Hasselt -

Het Pukkelpopfestival heeft de affiche van de Booth aangevuld, het podium voor opkomend dj-talent van eigen bodem. Onder andere Michael Midnight en Hush Hefner zullen op het openingsfeest op woensdag de massa aan het dansen brengen.

“Om het openingsfeest op woensdag 17 augustus helemaal af te maken, openen we naast de Boiler Room en de Castello ook de Booth, het gloednieuw dj-podium waar muzikaal alles mag en niets moet”, zo laat de organisatie weten. Het podium geeft ruimte aan aanstormend talent van eigen bodem en dat zal op het openingsfeest niet anders zijn. Die avond zijn de smaakmakers van dienst: Konna, Lee Davon en Gewelt. Op donderdag mogen Limburgers Hush Hefner en Michael Midnight de tent afsluiten. Op vrijdag is het de beurt aan de Gentse mixmeester Thang en op zaterdag openen Vice City Residents het nieuwe podium. Kiani & His Legion neemt die avond de afsluitende set voor zijn rekening.

Minder goed nieuws: Sharon Jones & The Dap-Kings haken af. De zangeres herstelt van kanker en heeft bijkomende medische verzorging nodig. Daarom annuleert de band alle Europese shows, en dus ook die op Pukkelpop. Ook Transviolet zegt af voor hun optreden van zaterdag 20 augustus in de Lift.

Lees meer nieuws over Pukkelpop