Celebs

Gluren bij BV's: Ann Van Elsen deelt schattige foto van dochtertje

Print
Gluren bij BV's: Ann Van Elsen deelt schattige foto van dochtertje

Foto: *

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

"Het leven is hier goed", schrijft de immer stijlvolle Tiany Kiriloff bij een vakantiefoto in Portugal. 

 

 

Hanne van de nieuwe K3 vond dat het lekker rook backstage en maakte dat duidelijk met een foto met gek effect waardoor haar neus er wel heel groot uitzag. 

 

 

Ook op vakantie gaat presentatrice Tatyana Beloy een rondje lopen. "Niet altijd veel goesting, maar daarna voel ik me toch altijd stukken beter", schreef ze bij een foto van haar ochtendtraining in Zuid-Frankrijk.

 

 

Gilles 'De Mol' Van Bouwel moest naar een trouwfeest en vond dat hij er in pak een beetje uitzag zoals een pinguïn. "Pinguïnpakjes all the way", schreef hij bij het kiekje. 

 

 

Een andere Gilles, de popzanger uit 'The Voice' die sinds kort deel uitmaakt van de boyband StateOfMind, heeft bewezen dat muziek zijn leven is en liet een solsleutel vereeuwigen achter zijn oor bij de tattooeerder. 

 

 

Ze woonde de première van 'Dirty Dancing' bij in Oostende en bewijst ook zelf een dirty dancer te zijn met deze pet. 

 

 

Ann Van Elsen trakteerde haar volgers op Instagram op een foto van dochtertje Jackie-Lou. "Cutie pie", schreef ze erbij. Ook dochter June - met roze haaienvin op de rug - kreeg een plaatsje op de pagina.

 

Niet te missen