Celebs

Ex Johnny Depp niet blij met de voortgang van hun scheiding

Print
Ex Johnny Depp niet blij met de voortgang van hun scheiding

Het lijkt erop dat de scheiding tussen acteur Johnny Depp en collega Amber Heard nog lang niet rond is. Zijn blonde ex-vrouw in wording kan er niet goed tegen dat de echtscheidingsprocedure zo traag verloopt en legt de schuld volledig bij Depp. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ.

Volgens verschillende internationale bronnen ligt papierwerk aan de basis van de langzame gang van zaken. Om de scheiding officieel te maken, zijn financiële documenten nodig van Depp maar die zou hij weigeren af te geven. De geruchten doen de ronde dat Heard eerst een geheimhoudingsverklaring wil laten ondertekenen. Concreet houdt die in dat de blondine 100.000 dollar (90.188 euro) zou moeten betalen als zij of iemand anders verklapt hoe rijk Depp is. De 30-jarige actrice zou zijn voorstel weigeren omdat ze het belachelijk vindt.

Dat is niet het enige praktische probleem. Er is ook nog geen geschikte datum gevonden voor de getuigenis van Amber. Depp en zijn team stelden 3 en 8 augustus voor, maar dan zit de blondine in Londen voor filmopnames. Kamp Amber beweert dat het heeft voorgesteld om in het weekend naar Los Angeles te vliegen om het tempo weer in de echtscheidingszaak te krijgen, maar dat zien de acteur en zijn mensen niet zitten omdat ze geen weekendwerk willen doen.

Johnny Depp en Amber Heard kondigden eind mei aan dat ze gaan scheiden. Het koppel was vijftien maanden getrouwd.

Niet te missen