Celebs

Foto van Beyoncé zet het internet in rep en roer

Print
Foto van Beyoncé zet het internet in rep en roer
Een nieuwe foto van Beyoncé gaat de wereld rond via het internet. Daarop neemt de de ‘Freedom’-zangeres een pose aan terwijl je in de spiegel Jay Z het kiekje ziet maken. Veel fans vinden dat het beeld de simpele dingen in een relatie aantoont, anderen vinden het dan weer perfect om een grapje mee uit te halen.

Op de bewuste foto draagt Beyoncé een zwierig blauw jurkje en leunt ze tegen een zijde van een chique lift. Daarin hangt een grote spiegel waarin Jay Z, met een gestreept T-shirt, te zien is. Hij maakt een foto van zijn vrouw, die het kiekje deelde met haar miljoenen volgers via haar site.

Foto van Beyoncé zet het internet in rep en roer

Nu duikt de foto werkelijk overal op en vinden fansdat dit het bewijs is dat Jay Z en Beyoncé 'ook maar gewone mensen' zijn. Iedereen heeft toch al eens aan zijn partner gevraagd om een foto te maken? Daarnaast is het beeld voor velen de perfecte foto om grapjes mee uit te halen op de sociale media. Zo suggereerden Twitteraars dat Jay Z eigenlijk helemaal geen foto maakte van zijn vrouw, maar een selfie wilde nemen of een Pokémon wilde vangen. Anderen simuleren dan weer een mogelijke conversatie tussen de twee.

Niet te missen