Drugsverslaafde moeder leent dochter (11) uit voor heroïne

Print
Drugsverslaafde moeder leent dochter (11) uit voor heroïne

Foto: Politie

Een 32-jarige junkie uit Ohio heeft voor de rechter bekend dat ze haar kind van elf jaar oud geregeld ‘uitleende’ aan haar drugsdealer in ruil voor een portie heroïne. De vrouw wordt onder meer beschuldigd van verkrachting, mensenhandel, het in gevaar brengen van haar dochter en het toedienen van drugs aan het meisje.

April Corcoran ging wel bijzonder ver om aan haar dosis heroïne te komen. Als ze zonder geld zat, vond de vrouw er niet beter op dan haar dochtertje seksueel te laten misbruiken door een dealer, Shandell Willingham.

Omdat de man een voorkeur heeft voor zeer jonge meisjes, werd het slachtoffer door haar moeder opgetut zodat ze nog jonger leek. De veertiger dwong het meisje tot vaginale, anale en orale seks. Nadien ‘beloonde’ de moeder haar meestal met wat heroïne.

De vader van het slachtoffertje stapte naar de politie nadat het meisje hem vertelde wat er met haar was gebeurd. Eerste ontkende de vrouw de beschuldigingen, maar al snel bleek dat het misbruik meermaals gefilmd werd.

Corcoran en Willingham riskeren een levenslange gevangenisstraf. “Dit is de ergste zaak die ik al heb behandeld”, liet rechter Leslie Ghiz woensdag optekenen.

Het meisje is inmiddels dertien jaar oud en woont bij haar vader en stiefmoeder.