Senior Army van KRC Genk verkent Riemst

Print
Genk - Senior Army van KRC Genk hield zopas een fiets- en wandelactiviteit met bezoek aan het Wijnkasteel in Riemst en een melkgeitenbedrijf.

Nadat vorig jaar de omgeving van Hamont-Achel en Budel verkend werden, kozen de leden van de Senior Army dit jaar de streek van Riemst. Het zijn de senioren onder de supporters van KRC Genk die naast hun maandelijkse petanque- en wandelvoetbalwedstrijden, hun bedrijfsbezoekjes en culturele uitstapjes, die zich hier verenigd hebben met een veertigtal leden. Voor deze uitstap werd de groep opgedeeld in wandelaars en fietsers.
De wandelaars kozen voor een bezoek aan het Wijnkasteel van Genoelselderen. Ze kregen een zeer leerrijke uitleg over de historie van het wijnkasteel en de wijnproductie. Ze maakten een wandeling door het park en de wijngaard, brachten een bezoek aan de stokerij en de 13de eeuwse en nieuwe wijnkelders.
De fietsers verkozen een heuvelachtig parcours van 26 km vanuit de Malpertuus over Lafelt, Rosmeer, Membruggen, Genoelselderen. Op hun toer bezochten ze het melkgeitenbedrijf in Membruggen. Daar werd een rondleiding gegeven en ontdekt “hoe het leven zoals het is” op de geitenboerderij, over het voederen, de verzorging en de geitenmelk als resultaat.
De dag werd afgesloten met een gezellig etentje en blikten we samen terug op een superfijne, sportieve en leerrijke namiddag. Dus wederom een geslaagde Senior Army-dag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio