VTM komt met opvolger voor ‘Tien Om Te Zien’

Print
VTM komt met opvolger voor ‘Tien Om Te Zien’

Archiefbeeld. Foto: Belga

Jarenlang was ‘Tien Om Te Zien’ op de dijk in Blankenberge hét programma voor Vlaamse artiesten om hun zomerhit op het publiek los te laten. Maar na de persiflage ‘Tien Tegen De Sterren Op Te Zien’ van vorig jaar, komt VTM dit jaar met een volledig nieuwe show. ‘2 Meisjes op het Strand’ brengt drie avonden in augustus een reeks artiesten op het podium aan het Klein Strand in Oostende.

De shows worden opgenomen op 9, 17 en 23 augustus. Wanneer ze op televisie te zien zullen zijn, wordt later bekendgemaakt. Ook eigen aan het concept is dat elke show gepresenteerd zal worden door twee andere bekende meisjes. Wie de duo’s zijn, wordt eveneens later gecommuniceerd.

Maar ook de optredens beloven verrassend te worden. Per show worden acht artiesten uitgenodigd en samen brengen ze 12 nummers: in solo, in duo of in groep. Het is de bedoeling dat ze zo eigentijdse versies zullen brengen van bekende zomerhits. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes en gunnen de meisjes de kijkers ook wat beelden backstage.

In de eerste aflevering komen Bent Van Looy, K3, State of Mind (Gilles, Kjell, Sepp en Sebastian van The Voice), Johannes Genard, Lola & Jan (ook van The Voice), Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk op het podium. De opnames starten dinsdag 9 augustus om 20.30 uur.

VTM komt met opvolger voor ‘Tien Om Te Zien’