Zaalvoetbalcompetitie regio Noord-Limburg

Print
Zaalvoetbalcompetitie regio Noord-Limburg

Foto: Kris Verbert

Lommel - De Liefhebbers Zaalvoetbal Cup is de snelst groeiende zaalvoetbalbond van het land. Op vraag van heel wat enthousiaste ploegen wordt er volgend seizoen ook een competitie georganiseerd in Noord-Limburg.

Ooit wilde Kris Verbert een zaalvoetbalclub beginnen met z'n vrienden, maar in de traditionele bonden is dat heel duur en ingewikkeld. In 2003 richtte hij daarom een nieuwe zaalvoetbalbond op: de LZV Cup (www.lzvcup.be). Compleet het tegengestelde: supergoedkoop en eenvoudig. Iedereen kan nu op 5 minuten met z'n eigen vrienden een eigeclub oprichten, en het kost 4x minder dan elders.

Organisator Kris Verbert legt uit: "De LZV Cup groeide in recordtempo naar 366 clubs, en de inschrijvingen blijven toestromen.

Als je graag fun beleeft, met je beste vrienden een ploeg vormt, toffe tegenstanders ontmoet, er volledig voor gaat maar binnen de grenzen van de fairplay... Dan bestaat er niks beter dan de LZV Cup. Deelnemen is bij ons zo eenvoudig dat je zelfs geen bestuur nodig hebt. Je bent volledig baas van je eigen club.

Een eigen zaalvoetbalploeg is ideaal voor een groepje vrienden. Vaak verliezen jongeren elkaar uit het oog eens ze wat ouder worden. Door wekelijks samen te zaalvoetballen en iets te drinken blijven die vriendschapsbanden nog jaren bestaan."

* Meer info: www.lzvcup.be of krisverbert@gmail.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio