Celebs

‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel?

Print
‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel?

Foto: Vijf

Op ‘Temptation Island’ maakte verleidster Jill ‘ik krijg altijd wat ik wil’ Huygens het mannen met een vaste vriendin erg moeilijk, maar vandaag is ze volgens het weekblad TV-Familie vrijgezel af. De 23-jarige roodharige zou een relatie hebben met een man uit Sint-Niklaas. Maar die man ontkent aan onze redactie dat de twee een relatie hebben.

Op de Facebook- en Instagrampagina's van Jill leek het alvast officieel: haar relatiestatus was niet langer 'vrijgezel' en ze postte regelmatig een foto met haar nieuwe beau, steevast vergezeld van hartjes. Ze veranderde zelfs haar profielfoto naar een foto van hun beiden. "Ze steken hun gevoelens voor elkaar niet weg", klonk het in de entourage van de 'Temptation'-ster.

De man in kwestie liet ondertussen aan onze redactie weten dat hij en Jill geen koppel zijn, ondertussen veranderde ze ook haar profielfoto en maakte ze haar Instagramprofiel privé. 

Nog meer 'Temptation'-nieuws: ook vrijgezel Shane heeft nu een vaste vriendin, Chantal. Volgens kompaan Shady wijken de twee geen seconde van elkaars zijde.

‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel?
Foto: Vijf

Ook voor verleider Edward wordt het een zomer vol liefde met een Belgische verleidster. Hij is momenteel druk aan het daten met Lindsey, die ten tijde van het programma een van de vlammen van bad boy Haroon was. De twee zijn al samen naar Rotterdam geweest en dat was volgens Edward heel gezellig.

‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel?
Foto: Vijf

Het liefdesleven van ‘Temptation’ Marvin, die zijn Louise tijdens het programma met drie vrouwen bedroog, staat op een laag pitje. Hij is nu vooral bezig met het vinden van innerlijke rust. Een vriendin zoeken is momenteel even niet aan de orde, al wordt hij in het uitgaansleven wel steeds in vrouwelijk gezelschap gesignaleerd.

‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel?

Niet te missen