Celebs

Pippa toont haar gigantische verlovingsring

Print
Pippa toont haar gigantische verlovingsring
De Britse Pippa Middleton, die heeft bevestigd dat ze verloofd is met haar miljonair James Matthews, heeft voor het eerst haar ring met een joekel van een diamant aan de wereld laten zien.

Begin deze week deed het gerucht de ronde dat Pippa Middleton gaat trouwen met haar James Matthews (40), met wie ze een jaar een koppel vormt. Haar verschijning op de rode loper tijdens een benefietavond voor de British Heart Foundation wakkerde dat gerucht nog meer aan, want de 32-jarige brunette poseerde constant met haar linkerhand achter haar rug.

Intussen heeft het koppel bevestigd dat ze gaan trouwen. “Miss Pippa Middleton en Mr. James Matthews zijn verrukt te kunnen aankondigen dat ze zich afgelopen zondag 17 juli hebben verloofd en plannen om volgend jaar te trouwen”, aldus een statement dat dinsdag verscheen in het blad People.

De bekendmaking leidt er ook toe dat de aanstaande bruid haar linkerhand niet meer verbergt. Dinsdag verliet ze haar huis in Londen en was de joekel van het diamanten sieraad zichtbaar. Volgens experts kostte de ring ongeveer 250. 000 dollar, omgerekend 227.231 euro.

Nu de verloving officieel is, beginnen fans van het Britse koningshuis te speculeren over Pippa’s bruidsmeisjes. De brunette werd wereldberoemd als bruidsmeisje op het huwelijk van haar oudere zus Kate Middleton en prins William. Nu hopen velen dat de Hertogin van Cambridge in die rol zal kruipen tijdens de aankomende trouwpartij. Royaltywatcher en auteur Judy Wade zegt in People dat ze het niet meteen ziet gebeuren. "Kate zou haar zus overtreffen", zegt ze. 

"Het is een netelige situatie voor Pippa. Het is logisch dat ze haar zus aan haar zijde wil, maar Kate is een toekomstige koningin en zou met alle aandacht gaan lopen. Kate zal haar op de achtergrond willen houden, net zoals Pippa wilde doen in 2011", zegt ze. Wade suggereert dat er op haar grote dag misschien wel belangrijke rollen zullen weggelegd zijn voor prins George en prinses Charlotte. 

Niet te missen