Mode

Na de heisa over de speech, nu ook ophef over jurk van Melania Trump

Print
Na de heisa over de speech, nu ook ophef over jurk van Melania Trump

Foto: Photo News

Het had een van de hoogtepunten moeten worden van de Republikeinse conventie: de speech van mevrouw Trump. Maar niet alleen bleek de speech van Melania verdacht veel te lijken op die van Michelle Obama, nu blijkt dat ze ook nog eens een foute jurk aan had.

Melania Trump had het zich wellicht anders voorgesteld. Niemand spreekt over de inhoud van haar speech, maar heeft het alleen maar over het feit dat die verdacht veel lijkt op een eerdere toespraak van Michelle Obama .

En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt dat La Trump ook nog eens voor de verkeerde jurk heeft gekozen. Niet dat stijlgoeroe’s problemen hebben met het ontwerp van de jurk, maar wel de ontwerpster is een probleem.

Niet goedkoop

Het gaat namelijk om een jurk van de Servische ontwerpster Roksanda Ilincic. Zij werkt vanuit Londen en heeft wel nog machtige vrouwen in haar klantenbestand. Zo droeg Samantha, de vrouw van de Britse premier David Cameron, vorige week ook een jurk van Roksanda bij haar vertrek uit de ambtswoning in Downing Street.

Maar dat de vrouw van een Amerikaanse presidentskandidaat niet kiest voor een Amerikaanse jurk, schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zeker omdat het één van de stokpaardjes is van haar man Donald Trump: hij wil de Amerikaanse economie opnieuw “great” maken. Dat wil hij onder meer doen door de lokale economie te versterken. En die lokale economie is natuurlijk niet veel geholpen met een buitenlandse jurk van 2.190 dollar...

Niet te missen