De Voortgang sluit steunkaartenactie af en overhandigt hoofdprijs aan de winnaars

Print
De Voortgang sluit steunkaartenactie af en overhandigt hoofdprijs aan de winnaars

Foto: Koninklijke Harmonie De Voortgang Sint Cecilia Neeroeteren

Neeroeteren

Maaseik - De steunkaartenactie van K. Harmonie De Voortgang is afgerond met een zeer mooi resultaat. Op 28 juni werd de hoofdprijs, een prachtige fiets, geschonken door Bikkel Bikes, overhandigd aan de familie Maes-Gabriels van de Brugstraat.

Een harmonie op muzikaal peil houden, vraagt een enorme inzet en oefening, met nadruk op de zondagvoormiddagrepetities tussen kwart voor tien en twaalf. Een harmonie draaiende houden, met nadruk op een gezonde begroting, vraagt eveneens inzet en tijd met de organisatie van diverse evenementen om de kas te spekken. Één van deze evenementen is dan ook de jaarlijkse steunkaartenactie ten voordele van de harmoniekas.
Alle leden worden opgetrommeld en krijgen hun ronde toebedeeld. Laat ons eerlijk zijn, sommigen zien er tegenop. Maar eens men bezig is, wordt het vaak een aangenaam contact met de inwoners van Neeroeteren. Onze Neeroeterse bevolking is onze harmonie zeer genegen. Ik heb dan ook de indruk dat menig Neeroetenaar het oude spreekwoord:”Wie geeft wat hij heeft, is waard dat hij leeft” zeer goed kent. Zo werd elke bijdrage dan ook met de glimlach en vooral met veel dankbaarheid aanvaard. Men weet dat het ten goede komt van de werking van de harmonie.
Zondag 3 juli tijdens de pauze van de wekelijkse repetitie, mocht de gelukkige winnaar, familie Maes-Gabriels van de Brugstraat, uit handen van de voorzitter de hoofdprijs, een damesfiets, geschonken door Bikkel Bikes, in ontvangst nemen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio