Buurtfeest in Ida van Bolenstraat

Print

Munsterbilzen

Bilzen - Vorige zaterdag werden de bewoners uitgenodigd voor een straatfeest.

De Ida van Bolenstraat in ‘Minster’ voorstellen is misschien niet meer nodig. Sinds de grote brand van november 2015 en de nog recentere overstromingen weten heel wat mensen waar deze straat is gelokaliseerd. Om deze triestige dagen van toen wat te helpen vergeten werd door het burencomité o.l.v. Jan, Guy, Bart & Dimi een speciale barbecue-avond georganiseerd.

Om 18 uur stipt waren alle genodigden ter plaatse, en gelukkig was het zonnige weer ook van de partij. Vooreerst werd er een geschenk aangeboden aan Steven en Carine, die vergezeld waren met de jongste spruit uit de buurt (amper 10 dagen!). Als dank mochten alle aanwezigen genieten van de door hun aangeboden receptie.

Tijdens de mededeling gegeven door Bart werd ook een speciaal dankwoord gericht naar enkele buurtbewoners die tijdens de overstromingen mee hadden geholpen met het opruimen van het puin in de garagekelders en daarbuiten. “Dit was een zeer mooie geste”, wist Bart te melden, “zo kent men zijn buren!”. Uit dank werd de drank tijdens en na het eten speciaal aangeboden door deze getroffen huisgezinnen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio