Mama

Fietser die joggende moeder beledigt, krijgt de volle laag op Facebook

Print
Fietser die joggende moeder beledigt, krijgt de volle laag op Facebook

Foto: Facebook

De Amerikaanse Michelle Kirk (30) uit Fort Lauderdale was afgelopen maandag lekker aan het joggen toen haar pad werd geblokkeerd door een fietser met een mening. Hij zei tegen de mama, die haar dochter voortduwde in een buggy, dat haar borsten hangen en ze dringend moet investeren in een sportbeha. De vrouw bleef kalm, maar haalt via Facebook furieus uit naar de onbekende.

“Je borsten hangen. Je zou beter een nieuwe sportbeha kopen want ze zijn al naar het zuiden gericht, ik denk niet dat je dat wil”, zei de man. Kirk, die traint voor de marathon van New York in februari, hield zich op het moment zelf kalm maar schreef neer wat ze echt dacht op Facebook.

“Dit is een boodschap voor de vieze oude man die mijn looptraining onderbrak om me te zeggen dat ik een betere sportbeha moet kopen omdat mijn borsten hangen en de strijd tegen de zwaartekracht alleen maar meer zullen verliezen als ik blijf lopen. Een welgemeende fuck you. Jij bent de reden waarom vrouwen met onzekerheden kampen. Als je niet kan verdragen hoe mijn borsten eruit zien als ik loop, kijk dan niet. Ik zal nooit stoppen met wat ik graag doe. Ik hou te veel van mezelf om aandacht te besteden aan je haat en je poging om me neer te halen.”

Haar post is intussen op verschillende nieuwssites verschenen en haalde bijna duizend likes.

Niet te missen