Celebs

Dit willen Vlaamse artiesten graag backstage

Print
Dit willen Vlaamse artiesten graag backstage

Foto: Belga

De agenda van veel Vlaamse artiesten staat deze zomer goed vol, wat betekent dat ze meer tijd backstage dan thuis zullen doorbrengen. Weekblad Tv Familie zocht uit wat enkelen onder hen graag willen voor en na hun optreden. Een overzicht.

Debby Wilemsen, woordvoerster van Tommorowland, zegt dat je de Belgische deejays op het festival niet echt veeleisend kan noemen. Van Regi tot Dimitri Vegas & Like Mike: ze zijn volgens haar tevreden met Red Bull, een handdoek en water. Soms staat er een fles Jägermeister of wodka op hun verlanglijstje, maar dat is dan wel om op te drinken met de hele entourage. Regi is dan weer tuk op een fles Veuve Clicquot. Voor gepersonaliseerde loges is er op het dancefestival geen plaats.

Drank, eten en handdoeken

Laura Tesoro, die ons land in mei vertegenwoordigde op het Eurosongfestival in Zweden vraagt steeds een kleedkamer, een warme maaltijd en iets fris om te drinken. Dat onthult een medewerker van boekingskantoor TTT Artists. Paul Michiels heeft graag een Duveltje en Peter Van de Veire, Niels Destadsbader en Miguel Wiels van Café Flamand maak je tevreden met wat drank, warm eten en handdoeken. Pat Krimson heeft naast een eigen, afgesloten kleedkamer met spiegel, stoelen en een tafel behoefte aan sanitaire voorzieningen in de buurt en eventueel wat pintjes.

Dit willen Vlaamse artiesten graag backstage
Foto: GGM

Natalia apprecieert het naar verluidt als mensen de puntjes op haar rider goed opvolgen. Ze vraagt steeds een buffet voor zichzelf en haar crew. Belle Perez, Jo Vally en Luc Steeno zijn blij met wijn, frisdrank, soep en fruit binnen handbereik. Voor Ian Thomas mag dat water, thee en frisse Cola Zero zijn.

Gezelschap van stylist

De meisjes van K3 zijn geen lastige gasten, maar willen volgens de organisator van Marktrock wel zeker een spiegel met lichtjes errond in hun loge om te kijken of ze er goed uitzien voor ze zich naar het podium begeven. De meisjes hebben ook een apart toilet, net als de mannen van De Romeo’s. Een stylist reist niet met hen mee, dat is wel het geval bij schlager- en charmezangers Christoff, opnieuw de Romeo’s, Salim Seghers, Luc Steeno, Willy Sommers en Bart Kaëll.

Dit willen Vlaamse artiesten graag backstage
Foto: VTM

Niet te missen