Celebs

Ster deelt vakantiefoto, maar volgers hebben enkel kritiek op haar benen

Print
Ster deelt vakantiefoto, maar volgers hebben enkel kritiek op haar benen
De 26-jarige realityster Millie Mackintosh en haar vriend Hugo Taylor genieten momenteel van een vakantie in de Franse Alpen. Tijdens haar reis deelde ze een bikinifoto via Instagram waarop haar benen, donshaartjes incluis, zichtbaar zijn. Die veroorzaken nu een reeks kwetsende reacties.

Mackintosh, die bekend werd dankzij een rolletje in de Britse realityreeks ‘Made In Chelsea’ en nu actief is als modeontwerpster, maakte een foto die op Instagram inmiddels is uitgegroeid tot een cliché. Daarop zijn haar gebruinde bovenbenen te zien in een ligstoel. Extraatje op het bewuste kiekje: de Franse Alpen als achtergrond. Allemaal mooi, maar veel volgers leggen de focus op de benen van de ster.

 

Daarop staan - als je heel goed kijkt - blonde donshaartjes. Uit de reacties van veel volgers blijkt dat ze dit schandalig vinden. “Waxen maar”, “Wat heb je harige benen” en “Net een hond”, zijn slechts enkele reacties die de revue al zijn gepasseerd. Tussen al de body shaming duiken ook reacties op van fans die criticasters op hun plaats willen zetten.

Ster deelt vakantiefoto, maar volgers hebben enkel kritiek op haar benen
Foto: Photo News

“Millie is de mens met gevoelens. Ik veracht mensen die zo’n kwetsende opmerkingen geven. Ze is mooi, gezond en gelukkig. Laten we eerlijk zijn: haar boven de knie is voor 95 procent van de vrouwen natuurlijk”, schrijft iemand. “Als dit de benen waren van een man, dan zou niemand iets zeggen. Waarom zouden vrouwen zich moeten schamen voor hun lichaam. Het helpt ons geen zier vooruit. Wees alsjeblieft positief”, aldus een andere fan.

Niet te missen