Celebs

Waarom is dit de populairste Instagramfoto ooit?

Print
Waarom is dit de populairste Instagramfoto ooit?

Foto: Instagram Selena Gomez

Selena Gomez (24) met niet meer dan een flesje cola in de hand, dat bleek te volstaan om de Instagramfoto met de meeste likes ooit te worden. Dat de artieste wereldwijd de meeste volgers heeft, zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. Gomez steekt daarmee opvallend genoeg haar ex Justin Bieber de loef af.

Meer dan 4 miljoen likes op amper twee weken, zoveel telt een foto van Selena Gomez er op Instagram inmiddels. Nochtans is het weinig spectaculair wat op het plaatje te zien valt. De zangeres slurpt aan een rietje in een flesje Coca-Cola waar ze een fotoshoot voor deed. De drankenfabrikant heeft ongetwijfeld niet toevallig voor de 24-jarige gekozen, want ze is de populairste artieste op Instagram met om en bij de 90 miljoen volgers. Onder de foto luidt het: "Wanneer je liedjesteksten op het flesje staan".

Het vorige record van meest populaire foto op Instagram was opvallend genoeg in de handen van haar ex Justin Bieber. Die deelde in mei een oude foto van hem en Selena waarop ze kussen. Die haalde 3,7 miljoen likes. 

 

when your lyrics are on the bottle ??

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

 

Niet te missen