Celebs

Deze foto van Victoria Beckham veroorzaakt commotie

Print
Deze foto van Victoria Beckham veroorzaakt commotie

Foto: Instagram

Een foto van de Britse ontwerpster Victoria Beckham (42) en haar dochter Harper veroorzaakt commotie. De reden? Op het bewuste kiekje kust ze het meisje op de mond. “Ongepast", reageren velen maar anderen vinden het net heel normaal en zelfs vertederend dat een moeder haar kind kust.

Victoria Beckham deelde afgelopen zondag een kiekje waarop te zien is hoe ze haar dochter op de mond kust naar aanleiding van haar vijfde verjaardag. “Gelukkige verjaardag meisje, we houden allemaal zoveel van je”, schreef ze erbij. Het duurde echter niet lang voor de negatieve reacties onder het beeld verschenen.

 

Happy Birthday baby girl ?????? We all love you so much ?????? X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Haar volgers debatteren druk of een kus op de mond van je kind überhaupt kan. Tegenstanders zeggen dat het meisje wel eens ziek zou kunnen worden, dat zo’n kus te romantisch geladen is of dat het ronduit ‘vreemd’ is.

Pure moederliefde

Voorstanders zien absoluut niet wat er mis is met de foto en delen verhalen uit hun directe omgeving waar kinderen op de mond kussen heel normaal is. “Ik ben dertig en ik kus mijn moeder nog steeds op de mond”, aldus een volger in de reacties. “Dit is pure moeder-dochterliefde”, is een reactie die ook vaak terugkomt.

Niet te missen