Meisje met Downsyndroom hindert reporter op schattige manier

Print
Een meisje met het syndroom van Down is de ster van de Australische televisie. Een reporter van de lokale nieuwszender 7 News Mackay doet een stand-up in een winkelcentrum wanneer Georgia Knoll plots in de achtergrond verschijnt.

De cameravrouw merkt de overenthousiaste figurante op en doet teken naar de reporter. "Is er iemand daar?", vraagt hij voor hij achter zich kijkt. "Wil je iets zeggen tegen de camera?", vraagt hij haar vervolgens. En natuurlijk wil Georgia dat, ze heeft haar kapsel al goedgelegd en haar make-up gecheckt. "Dag mama, dag papa, ik houd van jullie", zegt ze met de grootste glimlach ter wereld.

De video werd op een week tijd al meer dan 5 miljoen keer bekeken en Georgia is in haar thuisland een ster: ze geeft het ene interview na het andere voor radio- en televisieshows. Haar jongere zus Kathryn vergezelt haar bij haar mediaoptredens. "Wie het zich afvraagt: thuis is ze net dezelfde. Ze maakt ons altijd aan het lachen, ze is het licht in mijn leven en mijn beste vriendin", klinkt het trots.