© AFP

Drama voor Ronaldo: sterspeler moest na dit duel al snel naar de kant in EK-finale

Wat een opdoffer. Wat een pech. Wat een drama. Het had zijn avond moeten worden, maar het heeft niet mogen zijn. Cristiano Ronaldo, dé Portugese hoop op een Europese titel, moest halfweg de eerste helft geblesseerd naar de kant in de finale tegen Frankrijk.

lgo

Acht minuten stonden er op de klok, zondagavond in het Stade de France. Cristiano Ronaldo wil een nummertje opvoeren, Dimitri Payet komt iets te enthousiast in en zorgt voor een knie-tegen-kniemomentje.Terwijl Payet zonder kaart (en zelfs zonder tegengefloten overtreding) wegkomt, blijft de Portugese superster kermend liggen, krijgt hij ook verzorging maar speelt hij al na enkele momenten door. Toch blijft de man van Real Madrid wat verkrampt rondlopen tot hij tien minuten later wenend op het gras gaat zitten. De voetbalwereld houdt zijn adem in, Ronaldo hinkt naar de kant. Even, nog heel even probeert hij het, maar na 23 minuten zit het er op. Het applaus bij de Portugese én Franse fans is luid, de tranen bij Ronaldo talrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.