© Deze YouTubers zijn er al zeker bij.

Grootste Belgische ‘YouTubers’ verzamelen in Bobbejaanland

Bobbejaanland in Lichtaart wordt zaterdag 6 augustus het decor van het eerste grote YouTube-event in ons land, waar de belangrijkste ‘YouTubers’ elkaar ontmoeten. De invloed van YouTube-bloggers, die hun jonge fans updates geven over games of andere thema’s, wordt steeds groter.

ph

De Belgian Influencer Gathering (BIG) is een nieuw evenement, waar Bobbejaanland veel voor over heeft. “Ondersteund door talloze prachtige attracties zal de crème de la crème van de Belgische YouTube-wereld aanwezig zijn om samen met fans op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen, een show te presenteren en de bezoekers een hele dag te vermaken”, luidt het in het persbericht.

YouTube is niet langer een fenomeen voor het buitenland, met Pewdiepie als internationaal uithangbord, maar ook in België worden de nieuwste sterren geboren dankzij YouTube. Zo bijvoorbeeld Unagize, Kastiop en ItsdennisFFS die samen honderdduizenden abonnees hebben. Jongeren loggen rechtstreeks in op ‘hun favoriet’ en kijken mee in de wereld van de YouTuber, die vanalles beleeft, vertelt over zijn hobby’s, of over een bepaald spelletje.

Een van hen is Dennis (van ItsDennisFFS), die 13.000 abonnees weet te boeien met zijn zelfgemaakte filmpjes : “Zonder onze fans stellen we niks voor. We wilden dus een deftige meeting organiseren, met een volledige dag vol plezier voor iedereen. Daarom hebben we samen met Bobbejaanland BiG gecreëerd.”

PRAKTISCH

Belgian Influencer Gathering vindt op 6 augustus 2016 plaats in Bobbejaanland. Tickets kosten 30 euro (toegang tot Bobbejaanland + BiG event) en 15 euro (voor zij die al een ticket of abonnement hebben voor Bobbejaanland). www.bigevent.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer