Leerlingen BS Stapsgewijs worden filmsterren

Print

Foto: Liesbet Janssen

Barrier

Lommel - Om de unieke sfeer van ons schooltje te delen met het grote publiek, hebben de leerlingen van Stapsgewijs een mooi filmpje gemaakt.

Hierin zijn zij de echte sterren, die niet acteren maar vooral zichzelf zijn!
Het maken van deze film was een mooie en leerrijke ervaring. De regie gebeurde door een oud-leerling van Stapsgewijs, die de eigenheid van de school kent en heel puur heeft weergegeven. Het leven in en rondom de school wordt getoond op een heel spontane en leuke manier. Van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar, van de kleuterspeelplaats tot in de klassen, turnzaal en speelweide werden de kinderen gefilmd in hun dagelijkse rol.
Het resultaat is prachtig en geeft een mooie kijk op de werking van de school. Je kan het vinden op de website en de facebookpagina van Stapsgewijs.

Op onze laatste schooldag kregen onze kinderen en ouders in primeur het filmpje te zien. Iedereen was enthousiast en blij verrast met het mooie resultaat. Het werd ondertussen online al duizenden maal bekeken en al heel veel keer gedeeld. Een betere afsluiting van dit schooljaar hadden we ons niet kunnen voorstellen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio