Michy Batshuayi bevestigt vertrek bij Marseille met emotionele brief

Print
Michy Batshuayi bevestigt vertrek bij Marseille met emotionele brief

Foto: BELGA

Michy Batshuayi heeft daags na de EK-uitschakeling bevestigd dat hij vertrekt bij Marseille. De Rode Duivel staat op het punt om een contract te tekenen bij Chelsea. Op Twitter postte Batshuayi een emotionele tekst om Marseille en de supporters te bedanken. “Het was een eer om het truitje van Marseille te dragen”, klinkt het bij Batsman.

De letterlijke brief van Batshuayi:

Goeiedag iedereen,

Morgen wordt het officieel bekend gemaakt, maar ik verlaat Olympique Marseille deze zomer. Boven alles wil ik de supporters van Marseille bedanken. Ik heb twee jaar gespeeld bij de club waar ik als kleine jongen al van hield, tijdens die tijd hebben jullie altijd jullie steun en emotie getoond.

Het was een grote eer voor mij om het truitje van Marseille te dragen in het Vélodrome, een stadion dat jullie magnifiek hebben gemaakt met een unieke atmosfeer in Frankrijk.

Ik wil alle trainers bij Marseille bedanken die me het vertrouwen gaven en de technische staf waar ik mee gewerkt heb, die me veel geholpen hebben en die ervoor hebben gezorgd dat ik progressie heb gemaakt. Een seizoen trainen onder coach Bielsa was een privilege. Ik hoop dat ik alles kan bereiken dat hij me heeft toegewenst in mijn carrière. Bedankt ook aan coach Franck Passi om mij bij te staan sinds mijn aankomst in Marseille, net als mijn medespelers deze twee seizoenen.

Ik hoop dat ik nog steeds jullie kan trots maken in mijn nieuwe club, en zal uiteraard de resultaten van Marseille van dichtbij blijven volgen. Ik hoop dat jullie het vuur en de resultaten vinden die jullie verdienen.

#vooraltijdolympiër #TeamOM