© FiVr

Crewparking A op Werchter gaat ook dicht

Crewparking A, de grote backstageparking ligt er op dit ogenblik ook te drassig bij. De organisatie van Werchter heeft daarom besloten om ook deze parking te sluiten voor het publiek.

mal

Mensen met een Rock Werchter Terrasticket laten hun wagen dus best staan en kiezen beter voor alternatief vervoer. Dit zijn de mogelijkheden:

Het openbaar vervoer Van Leuven Station rijden er permanent pendelbussen van en naar één van de haltes van De Lijn in Werchter. Deze haltes liggen op 1,5km van de ingang van het Festivalpark.

De fiets Zowel in het centrum van Werchter als bij camping The Hive is een grote KBC fietsparking. De parkings worden permanent bewaakt. De fiets stallen is gratis.

Kiss & Ride aan de achterzijde van Leuven station, op de Martelarenlaan is een kiss & ride afspreekpunt. Vandaar is het makkelijk verder reizen naar Werchter met de festivalbussen van De Lijn.

Park & Bike De auto op fietsafstand parkeren en dan met de fiets naar Werchter komen.

Er worden ook parkings in de diepte - verder weg van Werchter - voorzien. Komt u van West Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en het zuiden van het land? Dan kan u de auto gratis parkeren op parking C aan de Heizel in Brussel. Wie van Limburg of Luik komt, kan de auto nabij afrit Haasrode (bij Leuven), parkeren, eveneens gratis. Vanaf deze parkings in de diepte worden festivalgangers met shuttlebussen naar Werchter gebracht. Na afloop van het festival vertrekken vanaf beide festivalhaltes bussen van De Lijn via Leuven naar Haasrode. Wie naar de Heizel moet, stapt in Haasrode over op een bus richting parking C. De shuttlebussen rijden elke festivaldag van 10u tot 3u.

Let wel; het omwisselen van vouchers voor een polsbandje dat toegang geeft tot het Festivalpark en het Rock Werchter Terras kan aan de hoofdingang van het Festivalpark. Komt u met de fiets? Dan kan u de voucher ook inwisselen op Crewparking A.

Lees meer over de festivals