© Een

© Eén

© Eén

© Eén

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Deze Limburgers gaan via tv op zoek naar een lief

Midden juli trekt Bieke Ilegems haar datingschoenen weer aan voor een nieuw seizoen van het tv-programma 'Vind je lief', waarin singles op zoek gaan naar de ware liefde. Dit jaar doen drie Limburgers een gooi naar de eeuwige liefde.

MiGe

Het concept van 'Vind je lief' is simpel: Elke week gaan drie singles op zoek naar de eeuwige liefde. De kandidaten gaan elk drie keer op date. Op dag 1 ontmoeten de singles iemand die werd uitgekozen door een team van relatie-experten, onder leiding van seksuologe en relatiedeskundige Rika Ponnet. Op dag 2 gaan ze daten met iemand die ze zelf hebben gekozen op het evenement, vakkundig begeleid door hun eigen hormonen. Op dag drie kiezen de familie, vrienden, collega's of misschien zelfs een ex iemand voor de singles uit.

Onder de singles bevinden zich dit jaar drie Limburgers. Een overzicht:

Pieter (30) – Meerhout (afkomstig uit Limburg)Bediende bij een energieleverancier

Pieter heeft faalangst. Hij durft niet op een vrouw afstappen en hoopt dankzij Vind Je Lief het duwtje te krijgen dat hij nodig heeft. Omdat hij er jonger uitziet dan hij is, heeft hij het moeilijk om een vrouw van zijn eigen leeftijd te vinden die samen met hem een stabiele relatie wil opbouwen.

Een tip voor de dames: zeg hem nooit dat hij een ‘knuffelbeer’ is, want dat vindt hij niet meteen een compliment.

Joris (31) – OpglabbeekLeerkracht secundair onderwijs

Joris is een hippe leerkracht Frans en Latijn die op mannen valt. Zijn droomprins is even sportief als hijzelf, romantisch en vooral niet vrouwelijk. Joris verlangt naar een vaste en stabiele relatie en hoopt een man te vinden die naar hetzelfde op zoek is. Aangezien hij niet vertoeft in het uitgaansleven, zet hij zijn amoureuze zinnen op Vind je lief.

Liesbeth (37) – HasseltBusiness analist bij VDAB

Na een relatie van meer dan 12 jaar durfde Liesbeth zich lange tijd niet openstellen voor de mannen, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe relatie. In die zoektocht vertrouwt ze vooral op haar buikgevoel. Ze wil een trouwe partner die net als zij een gezonde levensstijl belangrijk vindt.

Vind je lief, vanaf 18 juli: van maandag tot en met donderdag om 21.15 uur