© NBC

© NBC7 News

© Facebook

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vrouw rijdt kilometer met man door voorruit

De Amerikaanse Esteysi Sanchez was maandagochtend op weg naar huis “na een nachtje feesten”. Ongeveer een kilometer voor ze daar arriveerde, reed ze een man aan. De klap was zo zwaar dat één been werd afgerukt en op de koffer lag, de rest van zijn lichaam stak door de voorruit. Zo reed de vrouw verder tot ze thuis kwam, waar haar man onmiddellijk de hulpdiensten verwittigde.

hvv

Het ongeval gebeurde in Oceanside, in de Amerikaanse staat Californië. De 29-jarige Esteysi Sanchez was rond 6.20 uur ’s morgens op weg naar huis “na een nachtje feesten”. Dat kon The Washington Post afleiden uit berichten op haar Facebookpagina.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. Het is nog niet geweten of het slachtoffer op het voetpad of de weg liep toen hij werd aangereden. Het is wel zeker dat de klap erg zwaar was. Het slachtoffer vloog door de voorruit, waar zijn lichaam bleef steken, maar de kracht was zo sterk dat één van zijn benen er werd afgerukt. De vrouw reed verder naar huis. Toen ze daar aankwam verwittigde haar echtgenoot onmiddellijk de hulpdiensten. Voor het slachtoffer kwam alle hulp echter te laat, hij werd ter plaatste dood verklaard.