© Instagram

Josje komt met verrassend antwoord over het leven na K3

Na het laatste K3-afscheidsconcert in mei, vertrok Josje Huisman (30) in haar eentje op reis naar Argentinië. De herbronning deed deugd, want meteen erna schoot ze in actie voor haar boek ‘Dresscode Josje’ en vloog ze voor shootings naar Tokio. Nu ze eindelijk terug in het land is, stelden Dauwe & Vancoillie op Qmusic haar een prangende vraag.

jva

Josje was te gast in de ochtendshow van Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie. Daar vertelde ze over haar grote plannen. Want naast haar boek over haar grote passie mode, wil Josje een zangcarrière uitbouwen. “Zingen is nog altijd het liefste wat ik doe, ook na K3. Maar ik neem wel rustig mijn tijd om uit te zoeken wat ik precies wil en wat het beste bij mij past. Om de juiste sound te vinden, moet ik ook de juiste mensen rond mij verzamelen”, klonk het.

Op de vraag of ze bijna twee maanden na het laatste concert nog contact heeft met Karen en Kristel, moest Josje echter ontwijkend antwoorden. “Ik heb ze niet meer gezien, neen. Maar we hebben wel een WhatsApp-groep waar we berichtjes en foto’s inzetten. Zo hebben we eens gedacht dat we nog eens een laatste keer samen in het tourbusje moesten gaan zitten, naar Groningen of zo,” lacht Josje.