© *

Verklapt Lesley-Ann Poppe het geslacht van haar baby?

Met een foto op Facebook en Instagram lijkt Lesley-Ann Poppe het geslacht van haar baby bekend gemaakt te hebben. "My Boys and me", schreef ze bij een foto waarop ze poseert met haar zwangere buik en haar vriend Kevin. Verwacht de bekende blondine opnieuw een jongetje, of heeft ze het over haar nieuwe handtas, het model 'Boy' van Chanel?

tebt01

In april maakte Lesley-Ann Poppe bekend dat zij en haar vriend Kevin een kindje verwachten. Ondertussen is ze bijna vijf maanden zwanger en toont ze op haar sociale media af en toe een zwangerschapsbuikje.

 

My boys and me ?? @kevin_lebreton88

A photo posted by Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) on

Hoewel het bijschrift doet vermoeden dat Lesley-Ann een jongetje verwacht, zou het ook kunnen dat ze het over haar nieuwe handtas heeft. Een week geleden postte ze een foto van een nieuwe Chanel, het model dat 'Boy' genoemd wordt naar de grote liefde van ontwerpster Coco Chanel. "It's a boy", schreef ze toen bij de handtas.

 

It's a boy! ?????? #chanelboy

A photo posted by Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) on

Lesley-Ann en Kevin verwachten hun kindje in het najaar. Het is het tweede kindje voor Lesley-Ann, die al een zoontje van negen heeft uit haar huwelijk met Benjamin.

 

Bijna 5 maanden in verwachting = net over de helft! Joepie ????

A photo posted by Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) on