© Met Vier in Bed

Spijt na deelname ‘Met Vier in Bed’: “Willen er niet meer aan herinnerd worden”

Op VTM wordt deze zomer het zevende seizoen van ‘Met Vier in Bed’ ui

tgezonden. Voor de meeste deelnemende B&B-uitbaters is het programma geweldige reclame, maar soms draait het ook helemaal anders uit. “Na de uitzending hebben wij echt haatmails gekregen”, zeggen Fee en Greet in Dag Allemaal.

nadb

In de eerste week van het nieuwe seizoen kregen Bas en Nele van B&B ‘Arck’ in Tielrode de meeste punten. “Hoe wij in beeld werden gebracht: dat kon echt niet beter”, zegt Nele. “Dit was fantastische publiciteit voor onze zaak.”

“Voor ons was dit meer dan een wedstrijd”, vult Bas aan. “Winnen, daar was het ons niet om te doen. Het was voor ons de manier om ons levenswerk aan een groot publiek te tonen, want we zijn er trots op.”

“Arrogant” en “onsympathiek”

Fee en Greet van B&B Cachet de Cire in Turnhout hebben minder goede ervaringen. Zij deden vorig jaar mee en kregen erg kwetsende commentaar te verwerken. Blijkbaar vonden heel wat kijkers hen “arrogant”, “onsympathiek” en “echte zeurpieten”. Ze werden er bovendien op afgerekend dat ze niet bepaald gul waren met punten voor de andere deelnemers.

“De opnameweek op zich was keileuk”, zegt Fee nu in Dag Allemaal. “De anderen vielen zo goed mee dat we met sommigen nog contact hebben. Wij waren ook blij met de trofee die we gewonnen hadden. Maar al die kwetsende reacties... Daar zijn we enorm van geschrokken. Echt haatmails hebben wij gekregen. Tientallen zelfs. We zijn heel blij dat dat intussen gestopt is, en we willen er eigenlijk ook liever niet meer aan herinnerd worden.”